fbpx

24.7.2016

Meidän Festivaali alkoi ja jatkuu 30.7. saakka

Tänä vuonna 20. kertaa järjestettävä Meidän Festivaali tarjoaa jälleen monipuolisen festivaaliviikon 23.7.-30.7.2016 Tuusulanjärven historiallisessa ympäristössä.

Meidän Festivaali alkoi lauantaina 23.7. klo 19 Järvenpää-talon avajaiskonsertilla, jossa esiintymässä olivat klarinetisti Matthew Hunt, muusikko-arkkitehti Tuomas Toivonen, tapahtuman taiteellinen johtaja Pekka Kuusisto, lyömäsoitintaiteilija Samuli Kosminen ja rap-artisti Paperi T. Ohjelmassa oli mm. Steve Reichin New York Counterpoint, musiikkia Paperi T:n sooloalbumilta Malarian pelko sekä kantaesityksensä saanut Tuomas Toivosen uusi teos Urbaani Komedia, joka on eeppinen laulu matkastamme sivilisaation piirien läpi niiden keskelle, suurkaupunkiin. Lisäksi avajaispäivänä klo 11.00 ja 13.00 järjestettiin Järvenpään kävelykadulla kaksi kävelykatukonserttia, jossa esiintyivät Pekka Kuusisto & Samuli Kosminen. 

Meidän Festivaalilla 2016 esiintyvät muun muassa pianisti Angela Hewitt, laulaja Ismo Alanko, sellisti Tomas Djupsjöbacka, näyttelijä Anna Paavilainen, pelimannit Ale Möller ja Mats Öberg, pianisti Bengt Forsberg, valokuvataiteilija Maija TammiKamus-kvartetti, laulaja Angelika Klas, kitaristi Ismo Eskelinen sekä festivaalin taiteellinen johtaja Pekka Kuusisto. Meidän Festivaalin koko ohjelmaan voit tutustua tarkemmin täällä.

Meidän Festivaalin liput Lippupisteestä: www.lippu.fi/meidanfestivaali ja tuntia ennen ovelta, mikäli lippuja on jäljellä.

Nähdään Tuusulanjärvellä!

 

Ylös