fbpx

30.6.2017

Kaisa Ranta korvaa Marjukka Tepposen Ainolan konsertissa 28.7.

Marjukka Tepponen joutuu valitettavasti peruuttamaan osallistumisensa Meidän Festivaalin 2017 konsertissa perjantaina 28.7. Esiintymisen perumisen syynä on sairastuminen, joka estää Tepposta harjoittelemasta ja laulamasta teoksia 28.7. konsertissa. Hänen tilallaan nähdään sopraano Kaisa Ranta, joka esittää yhdessä Tiina Karakorven kanssa Alma Mahlerin viisi laulua. Ainolan konsertin ohjelma ja esiintyjät pysyvät muilta osin samana. Yleisradio tulee taltioimaan pe 28.7. klo 17.00 konsertin Ainolassa ja konsertti lähetetään festivaalin jälkeen YLE Radio 1:ssä torstaina 3.8.2017 klo 19.03. Ainolan konserttiin on enää muutama lippu jäljellä, joten nyt kannattaa varmistaa paikka taiteen kosketusetäisyydelle.

Tänä vuonna 21. kertaa järjestettävä Meidän Festivaali tarjoaa jälleen monipuolisen festivaaliviikon 23.7.-29.7.2017 Tuusulanjärvellä. Meidän Festivaalilla 2017 esiintymässä ovat muun muassa Maja S. K. Ratkje, Chisu, Maija Kauhanen, Paula Vesala, Minna Pensola, Eriikka Maalismaa, Terhi Paldanius, Maria Ylipää, Auri Ahola, Ingá-Máret Gaup-Juuso, Maija Tammi, Draama-Helmi, Heini Kärkkäinen, Astrid Swan, Stina Koistinen, Anna-Mari Kähärä sekä Hilja Grönfors.

Luvassa on jälleen konsertteja Tuusulanjärven historiallisissa taiteilijakodeissa kuten Ainolassa, Suvirannassa ja Halosenniemessä, joissa esitetään pienimuotoista, kosketusetäisyydelle tulevaa musiikkia. Lisäksi konsertteja järjestetään tänä vuonna mm. Kallio-Kuninkalan Leonora-salissa, Järvenpää-talossa, uudessa Krapin Pajassa, Studio 123 -elokuvateatterissa sekä Järvenpään Taidemuseossa.

Meidän Festivaali
Our Festival
Järvenpää / Tuusula
23.-29.7.2017
Taiteellisena johtajana
Pekka Kuusisto
ÄÄNIOIKEUS

Tutustu Meidän Festivaalin 23.7.-29.7.2017 koko ohjelmaan täällä.
Liput Lippupisteestä: www.lippu.fi/meidanfestivaali

Ylös