fbpx

Käyttöehdot

Yleistä

Nämä käyttöehdot koskevat Meidän Festivaalin (Järvenpään Sibelius-seura ry, y-tunnus 1091846-4) verkkokauppaa ”Meidän Kauppaa” osoitteessa www.meidanfestivaali.fi. 

Lipun ostamalla asiakas hyväksyy nämä ehdot. Pidätämme oikeuden käyttöehtojen muutoksiin. 

Maksaminen ja maksutavat

Verkkokaupassa lipputilaus maksetaan tilauksen teon yhteydessä. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii v. 2022 festivaalista alkaen Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Paytrail välittää maksun, mutta reklamaatiotapauksissa olkaa ensisijaisesti yhteydessä festivaaliin.

Festivaalin verkkokaupassa voi maksaa suomalaisten pankkien pankkimaksuilla (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki), useimmilla luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club) ja Mobile Paylla.

Vuoteen 2021 saakka verkkokaupassamme oli käytössä Checkout -maksunvälityspalvelu. Checkout ja Paytrail yhdistyivät lokakuussa 2021.

Toimitus

Lipputilauksia toimitetaan vain sähköpostitse. Lipun voi joko tulostaa konsertin ovelle tai näyttää ovella laitteen näytöltä. Varmistathan tällöin ennen tapahtumaa, että saat lipun näkyviin laitteesi näytöllä.

Jos tarvitset liput toimitettuna erillisinä, ota tilauksen jälkeen yhteyttä osoitteeseen [email protected]. Mainitse yhteyttä ottaessasi tilausnumerosi, jonka saat vahvistussähköpostissa lipun oston jälkeen.

Toimitusaika

Tilaus toimitetaan normaalisti heti oston jälkeen asiakkaan sähköpostiin. Mikäli et saa sähköpostia, tarkastathan myös roskapostikansion. Toimituksen ongelmatilanteissa ota yhteyttä Meidän Festivaalin toimistoon:

Meidän Festivaali
Kalevankatu 34 A 9, 00180 Helsinki
puh. 041 548 7098 (ma-pe klo 10–16)
[email protected]

Tilauksen peruuttaminen ja palautukset

Ostettuja pääsylippuja tilaisuuksiin ja tapahtumiin ei pääsääntöisesti voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin, ellei tilaisuus peruunnu, sen päivämäärä vaihdu tai sisältö oleellisesti muutu force majeure -tilanteen johdosta. Tarkista lippusi huolellisesti oston yhteydessä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Vuonna 2022 lipputilauksen voi poikkeuksellisesti perua, jos sairastut koronavirukseen, koet koronaviruksen kaltaisia oireita tai olet altistunut koronavirukselle ja joutunut karanteeniin. Lipun hankkinut voi palauttaa lippunsa ilmoitusluontoisesti ja saada siitä rahansa takaisin ilmoittamalla tilanteestaan viim. 4 tuntia ennen konsertin alkua. Palauttamiseen ei tarvita lääkärin todistusta. Jos sairastut etkä pääse konserttiin, olethan ensi sijassa yhteydessä Meidän Festivaalin toimistoon ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Jälleenmyynti

Pääsylippuja ei ole lupa jälleenmyydä.

Vastuu palveluista

Asiakas on vastuussa omasta tietokoneestaan tai muusta tietoliikennelaitteistostaan sekä sen tietoturvallisuudesta ml. varmuuskopioinnista, virussuojauksesta ja muista vastaavista seikoista. 

Meidän Festivaali ei ole vastuussa eikä korvaa vahinkoja, jotka johtuvat tietoliikenteen häiriöistä tai muista teknisistä katkoksista verkkokaupassa.

Ongelmatilanteet

Verkkokauppaan liittyvissä ongelmatilanteissa ole yhteydessä Meidän Festivaalin toimistoon:

Meidän Festivaali
Kalevankatu 34 A 9, 00180 Helsinki
puh. 041 548 7098 (ma-pe klo 10–16)
[email protected]

Festivaali pääasiallisesti ei vastaa hukatuista, varastetuista tai tuhoutuneista pääsylipuista. Säilytä lippusi huolellisesti.

Verkkokaupan maksuliikenteen ongelmatilanteissa ole yhteydessä Paytrailiin. Paytrailin asiakaspalvelu on auki 24/7:

020 718 1830 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %))
[email protected]

Ylös