Käyttöehdot

Yleistä

Nämä käyttöehdot koskevat Meidän Festivaalin (Järvenpään Sibelius-seura ry, y-tunnus 1091846-4) verkkokauppaa ”Meidän Kauppaa” osoitteessa www.meidanfestivaali.fi. 

Lipun ostamalla asiakas hyväksyy nämä ehdot. Pidätämme oikeuden käyttöehtojen muutoksiin. 

Maksaminen ja maksutavat

Verkkokaupassa lipputilaus maksetaan tilauksen teon yhteydessä. Verkkokaupassa on käytössä Checkout -maksunvälityspalvelu. Lue Checkoutin maksuehdot täältä. Lisätietoa Checkoutista löydät heidän sivuiltaan: http://checkout.fi/.

Tällä hetkellä Meidän Kaupassa voi maksaa suomalaisten verkkopankkien, yleisimpien luottokorttin ja yleisimpien mobiilimaksutapojen kautta.

Toimitus

Lipputilauksia toimitetaan vain sähköpostitse. Lipun voi joko tulostaa konsertin ovelle tai näyttää ovella laitteen näytöltä. Varmistathan tällöin ennen tapahtumaa, että saat lipun näkyviin laitteesi näytöllä.

Jos tarvitset liput toimitettuna erillisinä, ota tilauksen jälkeen yhteyttä osoitteeseen [email protected]. Mainitse yhteyttä ottaessasi tilausnumerosi, jonka saat vahvistussähköpostissa lipun oston jälkeen.

Toimitusaika

Tilaus toimitetaan normaalisti heti oston jälkeen asiakkaan sähköpostiin. Mikäli et saa sähköpostia, tarkastathan myös roskapostikansion. Toimituksen ongelmatilanteissa ota yhteyttä Meidän Festivaalin toimistoon:

Meidän Festivaali
Kalevankatu 34 A 9, 00180 Helsinki
puh. 041 548 7098 (ma-pe klo 10–16)
[email protected]

Tilauksen peruuttaminen ja palautukset

Pääsylippuja ei pääsääntöisesti voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin. Tarkista lippusi huolellisesti oston yhteydessä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Vuonna 2020 lipputilauksen voi poikkeuksellisesti perua, jos sairastut koronavirukseen, koet koronaviruksen kaltaisia oireita tai olet altistunut koronavirukselle ja joutunut karanteeniin tai on muusta syystä aiheellista uskoa, että lipun ostanut mahdollisesti levittää koronavirusta. Lipun hankkinut voi palauttaa lippunsa ilmoitusluontoisesti ja saada siitä rahansa takaisin ilmoittamalla tilanteestaan viim. 4 tuntia ennen konserttia. Palauttamiseen ei tarvita lääkärin todistusta. Jos sairastut etkä pääse konserttiin, olethan yhteydessä Meidän Festivaalin toimistoon ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Jälleenmyynti

Pääsylippuja ei ole lupa jälleenmyydä.

Vastuu palveluista

Asiakas on vastuussa omasta tietokoneestaan tai muusta tietoliikennelaitteistostaan sekä sen tietoturvallisuudesta ml. varmuuskopioinnista, virussuojauksesta ja muista vastaavista seikoista. 

Meidän Festivaali ei ole vastuussa eikä korvaa vahinkoja, jotka johtuvat tietoliikenteen häiriöistä tai muista teknisistä katkoksista verkkokaupassa.

Ongelmatilanteet

Verkkokauppaan liittyvissä ongelmatilanteissa ole yhteydessä Meidän Festivaalin toimistoon:

Meidän Festivaali
Kalevankatu 34 A 9, 00180 Helsinki
puh. 041 548 7098 (ma-pe klo 10–16)
[email protected]

Festivaali pääasiallisesti ei vastaa hukatuista pääsylipuista. Säilytä lippusi huolellisesti.

Verkkokaupan maksuliikenteen ongelmatilanteissa ole yhteydessä Checkout Finlandiin:

puh. 0800 552 010 (0,00 €/min+pvm, ma-su klo 6–23, paitsi juhlapyhinä)
[email protected] 

Ylös