fbpx

maanantai 24.10. klo 1317

Siivouspäivä

Nyt on tavaraa tarjolla taiteen tieltä! Tyhjennämme Kanniston vanhan päiväkodin ylijäämätavarasta, ja kuka tahansa on tervetullut tutkailemaan irtaimistoa ja viemään parhaat päältä.

Säveltäjä Tiina Myllärisen ja runoilija Henriikka Tavin teos PINNAN ALLA saa ensiesityksensä Meidän Festivaalilla 2023. Myllärisen ”epäoopperassa” yleisö kulkee Kanniston päiväkotiin rakennettavassa lavasteessa tilasta toiseen episodimaisten jaksojen äärelle. Esitykseen oleellisena osana kuuluvat toisistaan eroavat akustiset tilat, jotka päiväkotiin suunnittelee skenografi Ia Ensterä.

Päiväkodista tyhjennetään kaikki irtaimisto, jota ei hyödynnetä lavasteiden rakentamisessa. Tavaroita saa noutaa päiväkodilta 24.10. klo 13-17 välillä omalla kuljetuksella ja vastuulla. Osa tavaroista on saattanut olla sisäilmaongelmaisissa tiloissa. Tavaroiden kuljetus ja puhdistaminen on noutajan vastuulla.

Tervetuloa tutustumaan uuden teoksen ensiaskeliin! Siivouspäivänä myös työryhmän säveltäjä Tiina Myllärinen, libretisti Henriikka Tavi, skenografi Ia Ensterä ja ohjaaja Vilma Tihilä työskentelevät tiloissa ja toivotamme yleisön tervetulleeksi seuraamaan taiteilijoiden työpäivää.

Tarjolla on lämmintä mehua ja pientä purtavaa. Tervetuloa!

Ylös