Kulkuyhteydet

howtogethere

Meidän Festivaalille on helpointa, nopeinta ja ympäristöystävällisintä saapua junalla (jos et ole kävellen tai pyöräillen matkassa).

Julkiset liikennevälineet

Helsingistä junalla

Lähijunat R ja D Riihimäen suuntaan liikennöivät Järvenpäähän, josta pääsee kävellen, polkupyörällä tai paikallisbussilla Tuusulanjärven maisemiin. R-junat pysähtyvät myös Ainolassa, josta on noin 1 km:n kävelymatka Ainolaan ja Aholaan ja 2 km:n kävelymatka Kallio-Kuninkalaan. Junamatka Helsingistä Ainolaan R-junalla kestää 25 minuuttia.

Helsingistä linja-autolla

Kampin linja-autoasemalta lähtevät bussit suuntaan Hyrylä-Järvenpää-(Mäntsälä), matka-aika on n. yhden tunnin. Pyydä kuljettajaa jättämään kyydistä oikealla pysäkillä: Gustavelund, Krapi, Onnela, Halosenniemi, Kallio-Kuninkala, Ainola, Ahola.

Helsinki-Vantaan lentokentältä

Ota P-juna Tikkurilaan, josta pääset lähijunalla R, T tai D Riihimäen suuntaan, jää pois Järvenpäässä. Junat kulkevat noin puolen tunnin välein. Junat R ja T pysähtyvät myös Ainolan pysäkillä, josta on noin yhden km:n kävelymatka Ainolaan ja Aholaan.

Reittiopas
VR
Matkahuolto

Visit Lake Tuusula -bussi

Tuusulanjärven ympäri liikennöi kesällä 2018 Visit Lake Tuusula -bussi, joka kuljettaa matkustajia alueen nähtävyyksiin ja luontokohteisiin. Bussi aloitti liikennöinnin toukokuussa ja jatkaa 31.8.2018 asti tiistaista sunnuntaihin neljä kertaa päivässä.

Visit Lake Tuusula bussi vie matkustajan kätevästi Tuusulanjärven nähtävyyksiin. Reitin varrella on 21 pysäkkiä, jotka on merkitty bussin nimellä. Voi hypätä kyytiin ja pois kaikilla näillä pysäkeillä. Yhden kierroksen kesto on noin 1,5 tuntia. Päivälippu maksaa 5 euroa / henkilö. Museokortin omaaville ja alle 16-vuotiaille bussi on maksuton.

Lue lisää Visit Lake Tuusula -bussista ja aikatauluista täällä.

Pyöräillen

Tuusulanjärven alue tunnetaan vuosisadan vaihteen taitelijayhteisöstään, johon on helppo tutustua pyörän selästä käsin. Kauniit maisemat ja hyvä pyörätie houkuttelevat niin paikallisia kuin matkailijoitakin noin 25 kilometrin reitille. Voit yhdistää Meidän Festivaalin vierailuun erinomaisesti pyöräilyn Tuusulanjärven kulttuurikohteissa.

Helsingistä

Helsingistä pääsee pyöräillen vanhaa Tuusulantietä seuraillen. Voit suunnitella pyöräreittisi esimerkiksi HSL:n reittioppaan avulla.

Tuusulanjärvellä

Toinen vaihtoehto on ottaa pyörä junaan ja lähteä Järvenpäästä kiertämään Tuusulanjärveä ja siitä eteenpäin Meidän Festivaalin konserttiin. Järvenpäästä on myös mahdollista vuokrata pyöriä päiväksi käyttöön Järvenpään torin laidalla sijaitsevasta Janne-kontista tai Järvenpään taidemuseolta.

Janne-kontin pyörävuokrien hinnat:
5 € / 3 h tai 8 € / koko päivä
Janne-kontin aukioloaikojen ulkopuolella vuokrapyörät on mahdollista palauttaa Hotelli Scandiciin Järvenpään rautatieaseman viereen.

Tutustu esimerkiksi Visit Tuusulanjärven laatimaan pyöräilyreittiin täällä tai Nopsa Travelsin laatimaan Tuusulanjärven pyöräilyreittiin täällä.

Autolla

Helsingistä

Helsingistä pääsee autolla Tuusulanjärvelle n. 30-45 minuutissa. Aja tielle E75, käänny rampille nro 10, käänny suuntaan Järvenpää ja käänny vasemmalle tielle nro 145 (Poikkitie), suuntaa kohti Tuusulaa ja löydät perille Tuusulanjärven alueelle. Suurimpaan osaan konserttipaikkoja on hyvät opasteet. Navigaattorit auttavat perille.

Helsinki-Vantaan lentokentältä

Lentokentän ulosmenotiellä nouse ramppia Tuusula Ilmakehälle, käänny vasemmalle Junkersintielle ja nouse Tuusulanväylälle kohti Tuusulaa. Matka-aika on n. 30 minuuttia.

Kimppakyyti

Meidän Festivaali haluaa rohkaista konserttiyleisöä jakamaan tyhjät paikat autossaan kyytiä tarvitseville. Kimppakyyti tai kyytiläinen konserttiin voi löytyä vaikkapa facebook-tapahtumamme kautta.

Ylös