fbpx

Koronaturvallisuus

Meidän Festivaalilla seurataan tarkkaan pandemiatilanteen kehittymistä ja tapahtumat suunnitellaan aika turvallisuustilanne huomioiden.

Jotta pysyisimme kaikki terveinä, toivomme festivaaliyleisön sitoutuvan alla esitettyihin ohjeisiin:

  1. Meidän Festivaalille ei saa saapua koronaoireisena tai jos on syytä epäillä, että tartuttaa koronavirusta. Toive koskee esiintyjiä, yleisöä ja henkilökuntaa. Lipun hankkinut voi palauttaa lippunsa ilmoitusluontoisesti ja saada siitä rahansa takaisin ilmoittamalla tilanteestaan viim. 4 tuntia ennen konserttia. Jos sairastut etkä pääse konserttiin, olethan yhteydessä Meidän Festivaalin toimistoon ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen [email protected]
  2. Konserttipaikoilla noudatetaan hyvää käsi- ja yskintähygieniaa: kädet kannattaa pestä paikalle saapuessa ja poistuttaessa ja yskiä täytyy nenäliinaan tai hihaan. Yleisölle on tarjolla käsidesiä lippujen tarkastuksen yhteydessä konserttipaikalle saavuttaessa.
  3. Festivaalilla on voimassa maskisuositus sisätiloissa.
  4. Festivaalilla luovutaan käteisen rahan käytöstä. Otathan mukaan pankkikorttisi mahdollisia ostoksia varten.

Festivaaliorganisaation jäsenet tarvittaessa ohjeistavat ja auttavat yleisöä ohjeistuksien noudattamisessa ja turvallisen konserttiympäristön luomisessa.

Festivaalilla noudatetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön, Aluehallintoviraston sekä alueen kuntien mahdollisia ohjeistuksia ja määräyksiä ja kiinnitetään edelleen erityistä huomiota siisteyteen ja hygieniaan.

Festivaalilla seurataan tautitilanteen kehittymistä. Jos tilanne eskaloituu, festivaalin tapahtumien yleisökapasiteettia voidaan entisestään pienentää tai tapahtumat perua. Peruuttamistapauksessa kaikki lipun ostajat ovat oikeutettuja lipun hinnan palautukseen.

Tämä ohjeistus saattaa täydentyä tai muuttua. Ajantasainen ohjeistus on luettavissa tällä verkkosivulla. Ohjeistus on päivitetty 22.7.2022.

Ylös