fbpx

Saavutettavuus

Meille on tärkeää huolehtia siitä, että festivaalin tapahtumat ovat mahdollisimman helposti saavutettavia kaikille taustasta tai erilaisista erityistarpeista riippumatta. Jos sinulla on kysymyksiä jonkin festivaalin tapahtuman saavutettavuudesta tai esteettömyydestä tai kehitysehdotuksia Meidän Festivaalin saavutettavuuteen liittyen, älä epäröi olla meihin yhteydessä. Meidän Festivaalin saavutettavuudesta vastaava yhteyshenkilö on festivaalin toiminnanjohtaja Petra Piiroinen, ja hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai puhelimitse numerosta 041 548 7098 (arkisin 10-16). Kehitämme festivaalin saavutettavuuden eri osa-alueita päämäärätietoisesti ja suunnitelmallisesti, ja palautteesi huomaamistasi puutteista festivaalin saavutettavudessa on meille arvokasta.

Esteettömyys

Meidän Festivaali levittäytyy monipuolisiin konserttipaikkoihin Tuusulanjärven ympäristössä. Konserttipaikkojen esteettömyydessä on eroja. Osa konserttipaikoista on historiallisia koteja, joiden pihoilla voi olla epätasaista maastoa ja sisätiloissa rappuja ja kynnyksiä. Osassa konserttipaikoista esteettömyys on huomioitu perusteellisesti. Kunkin konserttipaikan esteettömyystiedot löydät Konserttipaikat -sivulta.

Avustajat

Toimintaesteisen konserttivieraan avustaja, mielenterveyskuntoutujan tai muistisairaan konserttivieraan tukihenkilö ja tulkkia tarvitsevan konserttivieraan tulkki pääsee Meidän Festivaalin tilaisuuksiin aina veloituksetta. Avustajalla tulee olla valmiudet auttaa saatettavaansa tarpeen vaatiessa. Avustajan tarvetta ei tarvitse festivaalille erikseen todistaa.

Ennakkolippua ostaessa saattajan lippu on lunastettava ennakkolipun ostamisen yhteydessä. Olethan saattajan lippuun liittyen yhteydessä osoitteeseen [email protected] ja kerro, mihin konserttiin tai konsertteihin olet tulossa, niin lähetämme saattajan veloituksettoman lipun lunastamiseen tarkoitetun kertakäyttöisen koodin verkkokauppaostoa varten.

Jos olet jo ehtinyt ostaa ennakkolipun, olethan yhteydessä toimistoomme joko sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 041 548 7098 (arkisin 10-16), niin järjestämme avustajalle konserttiin paikan.

Avustajakoirat ovat tervetulleita valtaosaan konserttitiloistamme.

Kulttuuriluotsit

Meidän Festivaali on mukana Setlementti Louhelan kulttuuriluotsitoiminnassa. Voit tilata Louhelan kautta kulttuuriluotsin mukaasi konserttiin. Lue lisää Setlementti Louhelan verkkosivuilta.

Kaikukortti

Meidän Festivaali on mukana Järvenpään kaupungin Kaikukortti-kokeilussa, joka kestää vuoden 2022 loppuun saakka. Jos sinulla on Kaikukortti, voit hankkia festivaalin konsertteihin maksuttomia pääsylippuja. Lue lisää kaikukorttilipuista Liput-sivulta.

Ylös