fbpx

3.7.2015

Meidän Festivaalin 2015 kiertuekonsertti Seppälän Talolla

Meidän Festivaalin 2015 kiertuekonserttiolohuoneeksi on upeiden hakemusten joukosta valikoitunut kaikkien järvenpääläisten yhteinen olohuone, Hyvä Kasvaa Järvenpäässä​ -asukasliikkeen ylläpitämä Seppälän talo. Taloon esiintymään tulevat taiteilijat Mirjami Heikkinen ja Tomas Djupsjöbacka​ uskovat tilan tarjoavan mainiot puitteet intiimille esitykselle. Asukasliikkeen puolesta hakemuksen tehnyt ja voittopuheluun onnellisena vastannut liikkeen puuhanainen Lea Alanko vakuutti, että kaikki konserttijärjestelyt tulevat tältä porukalta sujumaan ilman mitään ongelmia. Meidän Festivaali onkin tyytyväinen voidessaan tarjota olohuonekonsertin muodossa myös kiitoksen asukasliikeen tarmokkaalle väelle korvaamattomasta työstä seudun hyväksi.

Rajallisen kapasiteetin vuoksi Hyvä Kasvaa Järvenpäässä -asukasliike tulee keräämään ilmoittautumisia konserttiyleisöksi. Yleisö valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä painottaen asukasliikkeen talkootöihin osallistumista.

Kiitos kaikille olohuonettaan kiertuekonsertille tarjonneille! Mikä tahansa ilmoitetuista kodeista olisi varmasti tarjonnut unohtumattoman kokemuksen, ja kukapa tietää – ehkä ensi vuonna…?

Meidän Festivaalilla 2015 kolme esiintymisestä tykkäävää ryhmää kiertävät lankakauppoja, palvelutaloja ja muita konserttipaikkoja Järvenpäässä ja Tuusulassa. Olohuonekonsertti on osa näin muodostuvaa 12 konsertin sarjaa. Katso koko kiertueohjelma täältä.

Ylös