fbpx

15.6.2018

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Meidän Festivaalille 2018

Meidän Festivaalilla on lukuisia vapaaehtoistyön mahdollisuuksia, jossa pääset näkemään, kokemaan ja toteuttamaan festivaalia kanssamme talkoolaisen roolissa. Vapaaehtoisena pääset tapaamaan lukuisia kansainvälisesti merkittäviä taiteilijoita, kuuntelemaan huippukonsertteja ja nauttimaan festivaalin ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Nyt haemme vapaaehtoisia Meidän Festivaaliin 22.-28.7.2018 konserttien yhteyteen seuraaviin tehtäviin:

– lipunmyynti
– tuotemyynti

Meidän Festivaalin vapaaehtoisena saat festivaalin t-paidan, ilmaisen ruokailun ja ilmaisen lipun työvuorossa olevaan konserttiin sekä muihin festivaaliviikon konsertteihin, joita ei myydä loppuun. Järjestämme myös kuljetuksen tarvittaessa Järvenpään rautatieasemalta konserttipaikalle työvuorossa oleville vapaaehtoisille.

Nyt voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi täyttämällä lomakkeen täällä. Hakuaika päättyy 22.06. ja valituille ilmoitetaan 26.06. mennessä. Yhteinen vapaaehtoisten info järjestetään lauantaina 21.7. klo 16.00 Kallio-Kuninkalassa (Järvenpäässä), johon toivomme mahdollisimman monen vapaaehtoisen pääsevän.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Meidän Festivaali
Our Festival
Järvenpää / Tuusula
22.-28.7.2018
Taiteellisena johtajana
Pekka Kuusisto
SIELU / SJÄL / SOUL

Meidän Festivaali tarjoaa jälleen monipuolisen festivaaliviikon 22.7.-28.7. Tuusulanjärvellä. Meidän Festivaalin 2018 teemana on Sielu. Pekka Kuusiston suunnittelemalla festivaaliviikolla esiintyvät muun muassa pianisti Ingfrid Breie Nyhus, viulisti Malin Broman, Kamus-kvartetti, Elifantree yhdessä Tölöläbin kanssa, cembalisti Elina Mustonen, valokuvataiteilija Maija Tammi, pianisti Joonas Ahonen, poptaiteilija Ellinoora, pianisti Iiro Rantala sekä lukuisat muut oman alan huiput. Lisäksi festivaaliviikkoa valaistaan teemaan sopivilla asiantuntijapuheenvuoroilla muun muassa biologi Barbara Classin, syöpätutkija Suvi Savolan, jääkiekkovalmentaja Alpo Suhosen, aivotutkija Mona Moisalan, kasvitieteilijä Seppo Vuokon, kirjailija Pauliina Rauhalan ja aivotutkija Minna Huotilaisen toimesta. Luvassa on seitsemän päivää kestävä monipuolinen festivaaliviikko.

Meidän Festivaalin 2018 koko ohjelma löytyy täältä. Meidän Festivaalin liput Lippupisteestä (ja tuntia ennen ovelta, mikäli lippuja on jäljellä).

Lisätiedot:

Petra Piiroinen
Tuottaja
Meidän Festivaali
Kalevankatu 34 A 9, 00180 Helsinki
petra.piiroinen(at)meidanfestivaali.fi

www.meidanfestivaali.fi
www.facebook.com/meidanfestivaali
Twitter @OurFestival_

Ylös