fbpx

3.12.2019

Harjoittelijaksi Meidän Festivaalille 2020

Kuva: Maarit Kytöharju / Meidän Festivaali

Meidän Festivaali (ent. Tuusulanjärven kamarimusiikki) on ennakkoluuloton, kulttuurielämää uudistava, yhteiskunnallisesti valveutunut ja poikkitaiteellisista tempauksista tunnettu festivaali. Heinäkuun lopulla Tuusulanjärven historiallisessa ympäristössä koettava tapahtuma perustettiin vuonna 1997. Tapahtuman taiteellisena johtajana toimii Kamus-kvartetti. Meidän Festivaali on palkittu Finland Festivalsin Vuoden Festivaali 2011 -nimikkeellä sekä vuoden 2013 musiikin valtionpalkinnolla. Festivaalin järjestää Järvenpään Sibelius-seura ry.

Meidän Festivaali järjestetään tulevana kesänä 26.7.-1.8.2020 ja ohjelma julkaistaan keväällä 2020.

Harjoittelijaksi Meidän Festivaalille 2020

Meidän Festivaali tarjoaa kesällä 2020 yhdelle opiskelijalle mahdollisuuden päästä tutustumaan festivaalityön arkeen ja juhlaan valtakunnallisesti merkittävän kamaritaidetapahtuman parissa. Harjoittelu soveltuu parhaiten esim. kulttuuri- ja taidealan tai viestinnän opiskelijoille, mutta valinta ei ole oppiaineesta riippuvainen.

Harjoittelijan työtehtäviin lukeutuvat monipuoliset festivaalin tuotantoon ja tiedotukseen liittyvät tehtävät, jotka ovat osittain harjoittelijan oppimistavoitteiden mukaan räätälöitävissä. Harjoittelupaikka sijaitsee pääasiassa Helsingissä ja festivaaliviikolla Järvenpäässä. Harjoittelujakson pituus on kaksi (2) kuukautta ja ajankohta sijoittuu touko-heinäkuulle 2020 sopimuksen mukaan. Harjoittelu päättyy Meidän Festivaaliin 26.7.-1.8.2020.

Valittavalta henkilöltä toivotaan ennen kaikkea vahvaa henkilökohtaista kiinnostusta elävään taiteeseen ja kulttuuriin sekä halua kehittää osaamistaan. Organisointi- ja vuorovaikutustaidot, hyvä paineensietokyky ja proaktiivinen ote ovat olennaisia ominaisuuksia festivaalityössä onnistumisessa, ja harjoittelijaa myös tuetaan näiden taitojen edelleen kehittämisessä. Suomen, ruotsin ja englannin kielitaito katsotaan välttämättömäksi tehtävässä onnistumiseksi ja monipuolinen muu kielitaito katsotaan eduksi. Harjoittelijaa työtehtävissä ohjaa Meidän Festivaalin toiminnanjohtaja.

Valitulla harjoittelijalla tulisi ensisijaisesti olla oppilaitoksen myöntämä harjoittelutuki. Meidän Festivaali maksaa yhden kuukauden palkan harjoittelijan oppilaitoksen määrittelemän harjoittelupalkan mukaisesti. Harjoittelijan tulee itse hakea oppilaitokseltaan palkka toiselle harjoittelukuukaudelle. Jos hakijalla ei ole harjoittelutukea, voidaan asiasta neuvotella erikseen.

Anonyymi rekrytointi

Harjoittelijarekrytoinnin ensimmäinen kierros toteutetaan anonyyminä. Anonyymillä rekrytoinnin alkuvaiheella festivaali haluaa varmistaa, että kaikki hakijat tulevat haussa yhdenvertaisesti huomioiduksi.

Harjoittelupaikkaa haetaan täyttämällä verkkolomake osoitteessa http://bit.ly/MFharjoittelija20 12.01.2020 mennessä. Huolehdithan, että et lomaketta täyttäessä epähuomiossa paljasta nimeäsi, ikääsi, sukupuoltasi tai kansallisuuttasi.

Olemme kaikkiin hakijoihin puhelimitse yhteydessä tammikuussa 2020 viikolla 3 jatkoon pääsystä. Jatkoon päässeiltä hakijoilta tullaan pyytämään ansioluettelo pdf-muodossa. Haastatteluun valitut hakijat haastatellaan Skypen tai puhelimen välityksellä. Harjoittelija pyritään valitsemaan helmikuun 2020 alkuun mennessä.

Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa:

Petra Piiroinen, toiminnanjohtaja
Meidän Festivaali
Kalevankatu 34 A 9, 00180 Helsinki
tel. +358 41 548 7098
[email protected]

Kyselyt mielellään ensisijaisesti sähköpostitse. Huomioithan, että toiminnanjohtaja kesälomailee 16.12.2019–6.1.2020.

www.meidanfestivaali.fi
www.facebook.com/meidanfestivaali
Twitter @OurFestival_
Instagram @meidanfestivaali

Ylös