fbpx

13.1.2016

Harjoittelijaksi Meidän Festivaalille 2016

Meidän Festivaali (ent. Tuusulanjärven kamarimusiikki) on ennakkoluuloton, kulttuurielämää uudistava, yhteiskunnallisesti valveutunut ja poikkitaiteellisista tempauksista tunnettu festivaali. Heinäkuun lopulla Tuusulanjärven historiallisessa ympäristössä koettava tapahtuma perustettiin vuonna 1997. Tapahtuman taiteellisena johtajana toimii viulisti Pekka Kuusisto. Meidän Festivaali on palkittu Finland Festivalsin Vuoden Festivaali 2011 -nimikkeellä sekä vuoden 2013 musiikin valtionpalkinnolla. Meidän Festivaalin järjestää Järvenpään Sibelius-seura ry.

Meidän Festivaali järjestetään seuraavan kerran 24.-30.7.2016 Tuusulanjärvellä ja sen ohjelma julkaistaan keväällä 2016.

Harjoittelijaksi Meidän Festivaalille 2016

Tarjoamme kesällä 2016 yhdelle kulttuuri- ja taidealan opiskelijalle mahdollisuuden päästä tutustumaan festivaalityön arkeen valtakunnallisesti merkittävän musiikkitapahtuman parissa. Harjoittelupaikka sijaitsee Helsingissä. Harjoittelijan työtehtäviin lukeutuvat mm. monipuoliset festivaalin tuotantoon ja tiedotukseen liittyvät tehtävät.

Valittavalta henkilöltä toivotaan intohimoista suhdetta taiteeseen ja kulttuuriin, itsenäistä otetta, organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä positiivista asennetta. Monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi.

Harjoittelujakson pituus on 2-3 kuukautta, ja harjoittelu on kokoaikainen (37,5 h / viikko). Harjoittelun ajankohta sijoittuu pääasiallisesti kesä-heinäkuulle 2016. Halutessaan ja erikseen sovittaessa osa harjoittelutunneista voidaan tehdä jo keväällä Meidän Festivaali + Kansallisteatteri 11.-12.3.2016 -tapahtuman yhteydessä. Meidän Festivaali maksaa yhden kuukauden palkan harjoittelijan oppilaitoksen määrittelemän harjoittelupalkan mukaisesti. Harjoittelijan tulee itse hakea oppilaitokseltaan palkka muulle harjoitteluajalle. Jos hakijalla ei ole harjoittelutukea, voidaan asiasta neuvotella erikseen.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan sähköpostitse 03.02.2016 mennessä osoitteeseen: [email protected] Kerrothan hakemuksessa myös toiveesi tarkemmasta harjoitteluajankohdasta sekä onko sinulla harjoitteluapuraha. Harjoittelijavalinta tehdään helmikuun 2016 aikana.

Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa:

Johanna Råman, toiminnanjohtaja
Meidän Festivaali
Kalevankatu 34 A 9, 00180 Helsinki
tel. +358 (0)50 346 1070
[email protected]

www.meidanfestivaali.fi
www.facebook.com/meidanfestivaali
Twitter @OurFestival_

Ylös