fbpx

16.3.2016

Meidän Festivaali + Kansallisteatteri 11.-12.3.2016 päättyi onnistuneesti

Meidän Festivaali + Kansallisteatteri -tapahtuma järjestettiin Helsingissä 11.-12.3.2016. Tapahtuman konserttipaikkoina toimivat Kansallisteatterin Suuri näyttämö ja Lavaklubi (os. Läntinen Teatterikuja 1, 00100 Helsinki). Kahden päivän aikana Meidän Festivaalin tapahtumissa Kansallisteatterissa vieraili noin 1000 kuulijaa.

Meidän Festivaali + Kansallisteatteri -tapahtuman konserteissa Suurella näyttämöllä esiintyivät tapahtuman taiteellisen johtajan Pekka Kuusiston kanssa mm. ensivisiitilleen Suomeen saapunut muusikko-säveltäjä Gabriel KahaneKeski-Pohjanmaan Kamariorkesteri, lyömäsoitintaiteilija Samuli Kosminen, rap-artisti Paperi T, harmonikkataiteilija Kimmo Pohjonen Skin-yhtyeensä kanssa, kitaristi Marzi Nyman, laulaja Ariadne Greif, viulisti Eriikka Maalismaa, alttoviulisti Lilli Maijala ja sellisti Markus Hohti. Monipuolinen ohjelma sisälsi muun muassa laajan kattauksen amerikkalaista taidemusiikkia George Crumbin Black Angels -teoksesta John Adamsin Shaker Loopsiin. Lavaklubin ohjelmassa nähtiin muun muassa kaksi Jukka Relanderin isännöimää keskustelutilaisuutta, Radio Helsinki DJ:t Mikko Mattlar ja Anna Cadia, Steve Reichin Electric Counterpoint -teos kitaristi Marzi Nymanin esittämänä sekä Mitä tuijotat? -klubi.

Kiitos kaikki, jotka tulitte ja olitte osana Meidän Festivaali + Kansallisteatteri 11.-12.3.2016 -tapahtumaa. Erityiskiitos yleisölle, taiteilijoille, koko Kansallisteatterin henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille ja tietysti meidän Pekalle.

Viikonlopun tunnelmiin voit palata valokuvaaja Maarit Kytöharjun valokuvien kautta, jotka on katsottavissa täällä.

Meidän Festivaali järjestetään tänä vuonna 24.7.-30.7.2016 Tuusulanjärvellä, ja kesän ohjelma julkistetaan huhtikuussa 2016.

Ylös