fbpx

18.5.2016

Meidän Festivaalin 2016 koko ohjelma julkistettu

Tänä vuonna 20. kertaa järjestettävä Meidän Festivaali tarjoaa jälleen monipuolisen ja korkeatasoisen festivaaliviikon 23.7.-30.7.2016 Tuusulanjärven historiallisessa ympäristössä. Meidän Festivaalilla 2016 esiintyvät muun muassa pianisti Angela Hewitt, laulaja Ismo Alanko, muusikko-arkkitehti Tuomas Toivonen, rap-artisti Paperi T, sellisti Tomas Djupsjöbacka, näyttelijä Anna Paavilainen, pelimannit Ale Möller ja Mats Öberg, valokuvataiteilija Maija Tammi, Kamus-kvartetti sekä festivaalin taiteellinen johtaja Pekka Kuusisto. Meidän Festivaalin 2016 teema kulkee nimellä Vaiheessa, ja haemme mielenkiintoisia kehitysvaiheita pitkin taiteenlajien karttaa. Kyseessä saattaa olla vaikka Beethovenin kehitys jousikvartettosäveltäjänä Haydnin jäljiltä romantiikkaan tai kuolleen jäniksen maatuminen. Luvassa on kahdeksan päivää kestävä monipuolinen festivaaliviikko, jossa kamarimusiikilla ei ole rajoja.

Koko Meidän Festivaalin 2016 konserttikohtainen ohjelma on luettavissa täällä.

Meidän Festivaalin 23.7. ja 26.7. klo 19.00 Järvenpää-talon konsertteihin liput on jo myynnissä Lippupisteessä. Kaikki muut liput tulevat myyntiin torstaina 19.5.

Tutustu ohjelmaan ja varmista paikkasi taiteen kosketusetäisyydelle. Nähdään heinäkuussa Tuusulanjärvellä!

Ylös