fbpx

1.7.2016

Meidän Festivaali kiinnittää huomiota vuoden 2016 festivaalilla ympäristöasioihin

Meidän Festivaalille ympäristö ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvoja tapahtumaa tehdessä. Meidän Festivaalille 2016 rakennetaan Ekokompassi tapahtuma –ympäristöjärjestelmää, jotta festivaalin ympäristövaikutuksia voidaan tarkemmin tutkia ja niistä raportoida. Haluamme osaltamme kiinnittää huomiota ympäristöasioihin ja jatkaa työtä luonnon monimuotoisuuden säilyttämisen puolesta. Ekokompassin rakentamisessa edetään määrätietoisesti lähtötason kartoittamisesta ja ympäristövaikutusten arvioimisesta ympäristöohjelman laatimiseen ja lopuksi puolueeton asiantuntija auditoi tapahtuman ympäristötyön. Tavoitteena on mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittava hiilineutraali tapahtuma.

Ympäristöjärjestelmä näkyy tämän vuoden tapahtumassa festivaalivieraille muun muassa paino- ja myyntituotteiden materiaalien valinnoissa sekä festivaalin ympäristöviestinnässä. Pyrimme tekemään festivaaliviikolla kierrättämisen mahdollisimman helpoksi ja rohkaisemme myös vieraita saapumaan paikalle julkisin kulkuneuvoin, pyörällä tai kävellen, ja tarjoamme ilmaisen festivaalibussin Järvenpään rautatieasemalta Kallio-Kuninkalan sekä Tuusulan kirkon konsertteihin.

Lisätietoja löydät Ekokompassin sivuilta ja ympäristösivultamme, joka täydentyy koko kesän ajan.

 

tapahtuma_kandidaatti_rgb

Ylös