fbpx

29.11.2018

Harjoittelijaksi Meidän Festivaalille 2019

Meidän Festivaali (ent. Tuusulanjärven kamarimusiikki) on ennakkoluuloton, kulttuurielämää uudistava, yhteiskunnallisesti valveutunut ja poikkitaiteellisista tempauksista tunnettu festivaali. Heinäkuun lopulla Tuusulanjärven historiallisessa ympäristössä koettava tapahtuma perustettiin vuonna 1997. Tapahtuman taiteellisena johtajana kautensa avaa kesän 2019 festivaalilla Kamus-kvartetti. Meidän Festivaali on palkittu Finland Festivalsin Vuoden Festivaali 2011 -nimikkeellä sekä vuoden 2013 musiikin valtionpalkinnolla.

Meidän Festivaali järjestetään tulevana kesänä 28.7.-3.8.2019 ja ohjelma julkaistaan keväällä 2019.

Harjoittelijaksi Meidän Festivaalille 2019

Tarjoamme kesällä 2019 yhdelle opiskelijalle mahdollisuuden päästä tutustumaan festivaalityön arkeen valtakunnallisesti merkittävän kamaritaidetapahtuman parissa. Harjoittelu soveltuu parhaiten esim. kulttuuri- ja taidealan tai viestinnän opiskelijoille. Harjoittelijan työtehtäviin lukeutuvat monipuoliset festivaalin tuotantoon ja tiedotukseen liittyvät tehtävät, jotka ovat osittain harjoittelijan painotuksien mukaan räätälöitävissä. Harjoittelupaikka sijaitsee pääasiassa Helsingissä ja festivaaliviikolla Järvenpäässä. Harjoittelujakson pituus on kaksi (2) kuukautta ja ajankohta sijoittuu kesä-heinäkuulle 2019 sopimuksen mukaan.

Valitulla harjoittelijalla tulisi ensisijaisesti olla oppilaitoksen myöntämä harjoittelutuki. Meidän Festivaali maksaa yhden kuukauden palkan harjoittelijan oppilaitoksen määrittelemän harjoittelupalkan mukaisesti. Harjoittelijan tulee itse hakea oppilaitokseltaan palkka toiselle harjoittelukuukaudelle. Jos hakijalla ei ole harjoittelutukea, voidaan asiasta neuvotella erikseen.

Valittavalta henkilöltä toivotaan ennen kaikkea intohimoista suhdetta taiteeseen ja kulttuuriin sekä positiivista otetta työtehtäviin. Organisointi- ja vuorovaikutustaidot, hyvä paineensietokyky ja proaktiivinen ote ovat myös tärkeitä festivaalityössä. Monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi. Harjoittelijaa työtehtävissä ohjaa Meidän Festivaalin toiminnanjohtaja.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan sähköpostitse 13.01.2019 mennessä osoitteeseen: [email protected] Kerrothan hakemuksessa myös toiveesi harjoitteluajankohdasta sekä onko sinulla mahdollisuus harjoitteluapurahaan oppilaitokseltasi. Valitut hakijat kutsutaan skypehaastatteluun viikolla 3 ja harjoittelija valitaan helmikuun 2019 alkuun mennessä.

Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa:

Petra Piiroinen, vt. toiminnanjohtaja
Meidän Festivaali
Kalevankatu 34 A 9, 00180 Helsinki
tel. +358 (0)41 548 7098
[email protected]

www.meidanfestivaali.fi
www.facebook.com/meidanfestivaali
Twitter @OurFestival_
Instagram @meidanfestivaali

Ylös