fbpx

2.12.2021

Harjoittelijahaku Meidän Festivaalille 2022 on auki 16.1.22 saakka

Glenn Kotche ennen illan viimeistä keikkaa Halosenniemessä.

Meidän Festivaali (ent. Tuusulanjärven kamarimusiikki) on ennakkoluuloton, kulttuurielämää uudistava, yhteiskunnallisesti valveutunut ja poikkitaiteellisista tempauksista tunnettu kamaritaidetapahtuma. Heinäkuun lopulla Tuusulanjärven historiallisessa ympäristössä koettava tapahtuma perustettiin vuonna 1997. Tapahtuman taiteellisena johtajana toimii Kamus-kvartetti. Meidän Festivaali on palkittu Finland Festivalsin Vuoden Festivaali 2011 -nimikkeellä, vuoden 2013 musiikin valtionpalkinnolla ja vuonna 2021 Musiikki&Median Vuoden klassisen musiikin festivaalina. Tapahtuman järjestää Järvenpään Sibelius-seura ry.

Meidän Festivaali järjestetään tulevana kesänä 24.-30.7.2022 ja ohjelma julkaistaan keväällä 2022.

Harjoittelijaksi Meidän Festivaalille 2022

Meidän Festivaali tarjoaa kesällä 2022 yhdelle korkeakouluopiskelijalle mahdollisuuden päästä tutustumaan festivaalityön arkeen ja juhlaan valtakunnallisesti merkittävän kamaritaidetapahtuman parissa. Harjoittelijan työtehtäviin lukeutuvat monipuoliset festivaalin tuotantoon ja tiedotukseen liittyvät tehtävät, jotka ovat osittain harjoittelijan opintosuuntauksen ja oppimistavoitteiden mukaan räätälöitävissä. Harjoittelupaikka sijaitsee pääasiassa Helsingissä ja festivaaliviikolla pääasiassa Järvenpäässä. Harjoittelijalla on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön festivaaliviikkoa lukuunottamatta.

Harjoittelujakson pituus on kaksi (2) kuukautta täysiaikaista työaikaa tai pidempi jakso osittain osa-aikaista työaikaa sopimuksen mukaan niin, että kokonaiskestoltaan harjoittelujakso vastaa kahta kuukautta. Ajankohta sijoittuu touko-elokuulle 2022 sopimuksen mukaan. Meidän Festivaali pidetään 24.7.-30.7.2022.

Valittavalta henkilöltä toivotaan ennen kaikkea vahvaa henkilökohtaista kiinnostusta elävään taiteeseen ja kulttuurialaan sekä halua kehittää osaamistaan. Organisointi- ja vuorovaikutustaidot, hyvä paineensietokyky ja proaktiivinen ote ovat olennaisia ominaisuuksia festivaalityössä onnistumisessa. Suomen, ruotsin ja englannin kielitaito katsotaan tärkeiksi tehtävässä onnistumiseksi ja monipuolinen muu kielitaito katsotaan eduksi. Harjoittelijaa työtehtävissä ohjaa Meidän Festivaalin toiminnanjohtaja.

Meidän Festivaali lähtökohtaisesti maksaa harjoittelijalle työssäoloehdon täyttävää palkkaa. Valitulla harjoittelijalla tulisi ensisijaisesti olla oppilaitoksen myöntämä harjoittelutuki. Jos hakijalla ei ole harjoittelutukea, voidaan asiasta neuvotella erikseen.

Rekrytoinnin kulku

Harjoittelijarekrytoinnin ensimmäinen kierros toteutetaan anonyyminä. Anonyymillä rekrytoinnin alkuvaiheella festivaali haluaa varmistaa, että kaikki hakijat tulevat haussa yhdenvertaisesti huomioiduksi.

Harjoittelupaikkaa haetaan täyttämällä verkkolomake osoitteessa https://forms.gle/DrHyjn2REvrahKvW8 viimeistään 16.01.2022.

Olemme kaikkiin hakijoihin puhelimitse tai tekstiviestitse yhteydessä tammikuussa 2022 viikolla 3 rekrytoinnin jatkosta. Jatkoon kutsuttavia hakijoita pyydetään toimittamaan CV pdf-muodossa tai vaihtoehtoisesti linkki LinkedIn -profiiliin, joiden perusteella haastatteluun kutsutaan 3-4 hakijaa. Haastatteluihin valituille järjestetään viikkojen neljä ja viisi aikana etähaastattelut Zoomin tai puhelimen välityksellä. Valinta tehdään helmikuun 2022 alkupuoliskolla.

Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa:

Petra Piiroinen, toiminnanjohtaja
puh. +358 41 548 7098
[email protected]

Kyselyt mielellään ensisijaisesti sähköpostitse. Huomioithan, että toiminnanjohtaja lomailee 7.12.2021–9.1.2022.

Facebook
Twitter @OurFestival_
Instagram @meidanfestivaali
LinkedIn

Ylös