fbpx

Liput

Meidän Festivaalin ennakkoliput ovat myynnissä vain Meidän Festivaalin verkkosivuilla.

Lipun Meidän Festivaalille voi vuonna 2021 sairastumistapauksessa palauttaa. Lue lisää turvallisuusseikoista täältä.

Lippujen hinnat

Lippujen hintakategoriat

Aikuiset / eläkeläiset / opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 18v.)

Kaikenikäiset lapset ovat lämpimästi tervetulleita Meidän Festivaalin konsertteihin, ellei konsertissa on sisällön vuoksi asetettua ikärajaa. Sylilapsi pääsee konserttiin ilmaiseksi, mutta kun lapselle varataan istumapaikka salissa, lapsen lipun hinta määräytyy alimman hintaluokan mukaan.

Ryhmäliput

Meidän Festivaali tarjoaa yli 10 hengen ryhmille -10 % alennuksen festivaalilipusta. Varaa ryhmälle liput suoraan festivaalitoimistosta joko sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse numerosta 041 548 7098 (arkisin 10-16).

5-10 hengen pienemmille opetus- tai sivistystyön ryhmille voidaan tapauskohtaisesti räätälöidä ryhmälippuja. Ole Meidän Festivaalin toimistoon yhteydessä joko sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 041 548 7098 (arkisin 10-16), jos haluat tiedustella pienryhmälippua.

Avustajat ja tulkit

Toimintaesteisen konserttivieraan avustaja, mielenterveyskuntoutujan tai muistisairaan konserttivieraan tukihenkilö ja tulkkia tarvitsevan konserttivieraan tulkki pääsee Meidän Festivaalin tilaisuuksiin aina veloituksetta. Avustajalla tulee olla valmiudet auttaa saatettavaansa tarpeen vaatiessa. Avustajan tarvetta ei tarvitse festivaalille erikseen todistaa.

Ennakkolippua ostettaessa saattajan lippu on lunastettava ennakkolipun ostamisen yhteydessä. Olethan saattajan lippuun liittyen yhteydessä osoitteeseen [email protected] ja kerro, mihin konserttiin tai konsertteihin olet tulossa, niin lähetämme saattajan veloituksettoman lipun lunastamiseen tarkoitetun kertakäyttöisen koodin verkkokauppaostoa varten. Jos olet jo ehtinyt ostaa ennakkolipun, olethan yhteydessä toimistoomme joko sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 041 548 7098 (arkisin 10-16), niin järjestämme avustajalle konserttiin paikan.

Avustajakoirat ovat tervetulleita valtaosaan konserttitiloistamme.

Myyntikanavat

Verkkokauppa (24 h)

Meidän Festivaalin verkkokauppa ”Meidän Kauppa” on sivuillamme avoinna 24/7. Verkkokauppa sijaitsee ohjelma -sivulla.

Verkkokauppamme lippuja toimitetaan ainoastaan sähköpostitse. Sähköpostilipun voi tulostaa mukaansa tai näyttää ovella laitteen näytöltä. Meidän Kaupassa ei ole toimituskuluja. Meidän Kaupan käyttöehdot löydät täältä.

Vuonna 2020 Meidän Festivaalin lipuilla ei ole kivijalkamyyntiä ennakkoon. Mikäli tämä aiheuttaa sinulle ongelmia, olethan yhteydessä festivaalitoimistoon joko sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 041 548 7098, niin järjestämme asian.

Ovilipunmyynti

Lippuja on mahdollista ostaa tuntia ennen konsertin alkua suoraan ovelta, mikäli lippuja on jäljellä. Ovilipunmyyntiin ei liity toimituskuluja, vaan hinnat ovat samat kuin verkkosivuilla on ilmoitettu. Vuonna 2021 festivaalilla ei terveysturvallisuussyistä käytetä käteistä, vaan kaikki ovilipunmyynti täytyy maksaa kortilla.

Ovilipunmyynnissä kelpuutamme vuonna 2021 myös Smartumin kulttuurisetelit sekä SmartumPay -maksut.

Kulttuuriluotsi konserttiin

Kuvassa on turkoosilla taustalla musta pystykorva, jonka suusta lähtee puhekupla jossa lukee: "Olemme kulttuuriluotsikohde!"Meidän Festivaali on mukana Setlementti Louhelan kulttuuriluotsitoiminnassa. Voit tilata Louhelan kautta kulttuuriluotsin mukaasi konserttiin. Lue lisää Setlementti Louhelan verkkosivuilta.

 

 

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ylös