Liput

Meidän Festivaalin liput ovat myynnissä Meidän Festivaalin verkkosivuilla. Tapahtumien lipunmyynti alkaa 5.6.2020 09:00 jälkeen. Olethan kärsivällinen – kaikki tapahtumat eivät aukea myyntiin samalla kellonlyömällä.

Vuoden 2020 Meidän Festivaalille on myynnissä erittäin rajallinen kapasiteetti lippuja. Suosittelemme ostamaan lipun ennakkoon. Lipun Meidän Festivaalille voi vuonna 2020 sairastumistapauksessa palauttaa. Lue lisää turvallisuusseikoista täältä.

Lippujen hinnat

Lippujen hintakategoriat:
Aikuiset / eläkeläiset / opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 18v.)

Lapset ovat lämpimästi tervetulleita Meidän Festivaalin konsertteihin, ellei konsertissa on sisällön vuoksi asetettua ikärajaa. Sylilapsi pääsee konserttiin ilmaiseksi, mutta kun lapselle varataan istumapaikka salissa, lapsen lipun hinta määräytyy alimman hintaluokan mukaan. Lastenkonsertteihin pienille lapsille saattaa olla myynnissä edullisempi lastenlippu.

Sarjaliput

Poikkeusvuonna 2020 Meidän Festivaalille ei valitettavasti ole myynnissä sarjalippuja.

Ryhmäliput

Meidän Festivaali tarjoaa yli 10 hengen ryhmille ryhmälippuja, jotka on suoraan myynnissä festivaalin toimistossa. Ole yhteydessä joko sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 041 548 7098.

Avustaja

Avustajaa tarvitsevan kehitys- tai näkövammaisen tai liikuntarajoitteisen asiakkaan saattaja pääsee Meidän Festivaalin konsertteihin veloituksetta. Saattajalla tulee olla valmiudet auttaa saatettavaansa tarpeen vaatiessa. Ennakkolippua ostaessa saattajan lippu on lunastettava ennakkolipun oston yhteydessä. Meidän Festivaalin verkkokaupasta lippuja ostaessa olethan saattajan lippuun liittyen yhteydessä osoitteeseen [email protected]

Myyntikanavat

Verkkokauppa (24 h)

Meidän Festivaalin verkkokauppa ”Meidän Kauppa” on sivuillamme avoinna 24/7. Verkkokauppamme lippuja toimitetaan ainoastaan sähköpostitse. Sähköpostilipun voi tulostaa mukaansa tai näyttää ovella laitteen näytöltä. Meidän Kaupassa ei ole toimituskuluja. Meidän Kaupan käyttöehdot löydät täältä.

Vuonna 2020 Meidän Festivaalin lipuilla ei ole kivijalkamyyntiä ennakkoon. Mikäli tämä aiheuttaa sinulle ongelmia, olethan yhteydessä festivaalitoimistoon joko sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 041 548 7098, niin järjestämme asian.

Ovilipunmyynti

Lippuja on mahdollista ostaa tuntia ennen konsertin alkua suoraan ovelta, mikäli lippuja on jäljellä. Ovilipunmyyntiin ei liity toimituskuluja, vaan hinnat ovat samat kuin verkkosivuilla on ilmoitettu. Vuonna 2020 festivaalilla ei ole käytössä käteistä, vaan kaikki ovilipunmyynti täytyy maksaa kortilla.

 

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ylös