fbpx

Liput

Meidän Festivaalin ennakkoliput ovat myynnissä Meidän Festivaalin verkkokaupassa Ohjelma -välilehdellä. Lipunmyynti aukeaa keväällä 2023 ohjelmistonjulkistuksen yhteydessä.

Myyntikanavat

Verkkokauppa (24 h)

Meidän Festivaalin verkkokauppa ”Meidän Kauppa” on sivuillamme avoinna 24/7. Verkkokauppa sijaitsee ohjelma -sivulla.

Verkkokauppamme lippuja toimitetaan ainoastaan sähköpostitse. Sähköpostilipun voi tulostaa mukaansa tai näyttää ovella laitteen näytöltä. Meidän Kaupassa ei ole toimituskuluja. Meidän Kaupan käyttöehdot löydät täältä.

Vuonna 2022 Meidän Festivaalin lipuilla ei ole kivijalkamyyntiä ennakkoon (lukuunottamatta Järvenpää-talon konserttia, jonka liput välittää Lippu.fi). Mikäli tämä aiheuttaa sinulle ongelmia, olethan yhteydessä festivaalitoimistoon joko sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 041 548 7098, niin järjestämme asian.

Lippu.fi

Järvenpää-talon konsertin liput myydään Lippu.fin verkkokauppassa, myyntipisteisissä ja puhelinpalvelussa.

  • Lippu.fi:n verkkokaupasta voit ostaa sähköisen PDF-lipun, mobiililipun tai postitse toimitettavan kirjelipun. Sähköisen lipun voi tulostaa tai esittää laitteen näytöltä konsertin ovella.
  • Lippu.fi:n myyntipisteistä ja R-kioskilta voi ostaa lippuja tapahtuman nimellä tai lunastaa puhelimitse tehdyn varauksen. Myyntipisteet ja niiden aukioloajat: www.lippu.fi/myyntipisteet
  • Lippu.fi:n puhelinpalvelu numerossa 0600 900 900 (2 euroa/min+mpm/pvm) on avoinna ma-la 9 – 21, su 10 – 18 (poikkeukset mahdollisia). Jonotuksesta peritään normaali puhelumaksu oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisesti.

Lippujen hintoihin sisältyy Lippu.fi:n  palvelumaksu (1,50 – 3,50 e). Lippu.fi veloittaa lipun hinnan lisäksi toimitusmaksun, verkkokaupassa alkaen 1 € ja myyntipisteissä ja puhelinpalvelussa 2 €/ tilaus.

Ovilipunmyynti

Lippuja on mahdollista ostaa tuntia ennen konsertin alkua suoraan ovelta, mikäli lippuja on jäljellä. Ovilipunmyyntiin ei liity toimituskuluja, vaan hinnat ovat samat kuin verkkosivuilla on ilmoitettu. Ovilipunmyynnissä on käytössä korttimaksupääte ja suosittelemmekin käteisen jättämistä kotiin.

Ovilipunmyynnissä kelpuutamme vuonna 2022 myös Smartumin kulttuurisetelit sekä SmartumPay -maksut.

Lippujen hinnat ja erikoisryhmät

Lippujen hintakategoriat

Aikuiset / eläkeläiset / opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 18v.)

Kaikenikäiset lapset ovat lämpimästi tervetulleita Meidän Festivaalin konsertteihin, ellei konsertissa on sisällön vuoksi asetettua ikärajaa. Sylilapsi pääsee konserttiin ilmaiseksi. Kun lapsi tarvitsee oman istumapaikan salissa, lapsen lipun hinta määräytyy alimman hintaluokan mukaan.

Ryhmäliput

Meidän Festivaali tarjoaa yli 10 hengen ryhmille -10 % alennuksen festivaalilipusta. Varaa ryhmälle liput suoraan festivaalitoimistosta joko sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse numerosta 041 548 7098 (arkisin 10-16).

5-10 hengen pienemmille opetus- tai sivistystyön ryhmille voidaan tapauskohtaisesti räätälöidä ryhmälippuja. Ole Meidän Festivaalin toimistoon yhteydessä joko sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 041 548 7098 (arkisin 10-16), jos haluat tiedustella pienryhmälippua.

Avustajat ja tulkit

Toimintaesteisen konserttivieraan avustaja, mielenterveyskuntoutujan tai muistisairaan konserttivieraan tukihenkilö ja tulkkia tarvitsevan konserttivieraan tulkki pääsee Meidän Festivaalin tilaisuuksiin aina veloituksetta. Avustajalla tulee olla valmiudet auttaa saatettavaansa tarpeen vaatiessa. Avustajan tarvetta ei tarvitse festivaalille erikseen todistaa.

Ennakkolippua ostettaessa saattajan lippu on lunastettava ennakkolipun ostamisen yhteydessä. Olethan saattajan lippuun liittyen yhteydessä osoitteeseen [email protected] ja kerro, mihin konserttiin tai konsertteihin olet tulossa, niin lähetämme saattajan veloituksettoman lipun lunastamiseen tarkoitetun kertakäyttöisen koodin verkkokauppaostoa varten. Jos olet jo ehtinyt ostaa ennakkolipun, olethan yhteydessä toimistoomme joko sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 041 548 7098 (arkisin 10-16), niin järjestämme avustajalle konserttiin paikan.

Avustajakoirat ovat tervetulleita valtaosaan konserttitiloistamme.

Kaikukortilla ilmaiseksi konserttiin

Meidän Festivaali on mukana Kaikukortti-verkostossa. Kaikukortti on tarkoitettu sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkaille, jotka ovat taloudellisesti tiukassa tilanteessa ja eivät tilanteensa vuoksi pääse käyttämään kulttuuripalveluja.

Jos sinulla on Kaikukortti, voit hankkia festivaalin konsertteihin maksuttomia pääsylippuja. Jos sinulla on alle 16-vuotiaita lapsia tai lapsenlapsia, voit hankkia Kaikukortilla maksuttomia lippuja myös heille silloin, kun menette yhdessä samaan tapahtumaan.

Varaa kaikukorttilippu konserttiin olemalla suoraan yhteydessä festivaalitoimistoon sähköpostitse osoitteseen [email protected] tai puhelimitse numeroon 041 548 7098 (arkisin klo 10-16). Varausta tehdessäsi kerro kaikukorttisi numero sekä mihin konserttiin olet tulossa. Kaikukorttiliput lunastetaan konsertin yhteydessä kutsuvierastiskillä. Varaudu esittämään kaikukorttisi lippujen lunastamisen yhteydessä.

Järvenpää-talon konserttiin voit varata kaikukorttilipun myös Järvenpää-talon lipunmyynnistä. Silloin pääset itse valitsemaan paikkasi Sibelius-salissa. Festivaalitoimiston kautta Järvenpää-talon konserttiin lippua varatessa festivaalitoimisto valitsee paikan salista.

Kaikukortti-lippuja on saatavilla rajoitettu määrä per konsertti, joten varaathan lippusi ajoissa. Mikäli konserttiin on vielä lippuja jäljellä ovilipunmyynnissä, voit myös tulla konserttiin näyttämällä kaikukorttia ovilipunmyynnissä ilman ennakkovarausta.

Lue lisää Kaikukortista Järvenpäässä ja tutustu Järvenpään muihin Kaikukortti-verkoston kulttuuritoimijoihin >>
Lue lisää valtakunnallisesta Kaikukortti-verkostosta >>
Keusote: Kulttuuri hyvinvoinnin tukena >>

Kaikukortteja on tällä hetkellä Meidän Festivaalin kotikunnista jaossa Järvenpäässä. Kaikukortti on tulossa saataville myös Tuusulalaisille vuoden 2023 aikana.

Kulttuuriluotsi konserttiin

Kuvassa on turkoosilla taustalla musta pystykorva, jonka suusta lähtee puhekupla jossa lukee: "Olemme kulttuuriluotsikohde!"Meidän Festivaali on mukana Setlementti Louhelan kulttuuriluotsitoiminnassa. Voit tilata Louhelan kautta kulttuuriluotsin mukaasi konserttiin. Lue lisää Setlementti Louhelan verkkosivuilta.

 

 

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ylös