Liput

Meidän Festivaalin lippuja voi ostaa Meidän Festivaalin omasta verkkokaupasta sekä Lippu.fi:stä. Tällä sivulla kerrotaan lippujen hinnoista, sarja- ja ryhmälipuista, myyntikanavista, lippu.fi:n toimituskuluista, ovilipunmyynnistä sekä kulttuuriseteleistä.

Koska Meidän Festivaalilla on käytössä tänä vuonna kaksi myyntikanavaa, voi olla, että konsertti näyttää toisessa loppuunmyydyltä vaikka toisessa kanavassa olisi vielä lippuja jäljellä. Pyrimme pitämään ajankohtaisen tiedon näkyvillä verkkosivuilla, mutta tarkistathan tilanteen molemmista kanavista jos tavoittelemasi konsertti näyttää olevan loppuunmyyty.

Järvenpää-talon Sibelius-salin konsertti on myynnissä ainoastaan lippu.fi:n kautta. Ainola + Meidän Festivaali -yhdistelmälippu on myynnissä vain Meidän Festivaalin verkkokaupassa.

Lippujen hinnat

Lippujen hintakategoriat:
Aikuiset / eläkeläiset / opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 18v.)

Sarjaliput

Kallio-Kuninkalan Leonora-salin konsertteihin voi ostaa edullisia sarjalippuja. Kolmen konsertin sarjalippu maksaa 75/65/35 euroa, viiden konsertin 110/100/55 euroa. (Hintakategoriat: aikuiset / eläkeläiset / opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset). Meidän Festivaalin sarjalippu oikeuttaa pääsyyn vapaavalintaisiin Leonora-salin konsertteihin lipun haltijalle (lippu ei ole henkilökohtainen, mutta oikeuttaa vain yhden henkilön sisäänpääsyyn / konsertti). Sarjaliput myydään suoraan Meidän Festivaalin toimistosta. Sarjalippuja on rajoitettu määrä.

Sarjalipun voi tilata helposti sähköpostitse festivaalin toimistolta. Lähetä viesti osoitteeseen [email protected], otsikkoon ”Meidän Festivaalin sarjalippu” ja kirjoita viestiin seuraavat tiedot:
– Nimi, tarkka osoite ja puhelinnumero
– Tilaatko 3 vai 5 konsertin passin
– Konsertit, jotka haluat sisällyttää sarjalippuun
– Kuulutko johonkin alennusryhmään (eläkeläiset / opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 18v.)

Saat maksuohjeet ja kun maksu on suoritettu, toimitamme festivaalipassin sinulle veloituksetta kotiisi postitse.

Ryhmäliput

Meidän Festivaali tarjoaa yli 10 hengen ryhmille ryhmälippuja, jotka on suoraan myynnissä festivaalin toimistossa. Ole yhteydessä joko sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 041 548 7098.

Avustaja

Avustajaa tarvitsevan kehitys- tai näkövammaisen tai liikuntarajoitteisen asiakkaan saattaja pääsee Meidän Festivaalin konsertteihin veloituksetta. Saattajalla tulee olla valmiudet auttaa saatettavaansa tarpeen vaatiessa. Ennakkolippua ostaessa saattajan lippu on lunastettava ennakkolipun oston yhteydessä. Lippu.fi:stä ostaessa saattajan lipusta peritään lippu.fi:n hinnoittelun mukainen palvelumaksu. Meidän Festivaalin verkkokaupasta lippuja ostaessa olethan saattajan lippuun liittyen yhteydessä osoitteeseen [email protected]

Myyntikanavat

Verkkokauppa (24 h)

Meidän Festivaalin verkkokauppa ”Meidän Kauppa” on sivuillamme avoinna 24/7. Verkkokauppamme lippuja toimitetaan ainoastaan sähköpostitse. Sähköpostilipun voi tulostaa mukaansa tai näyttää ovella laitteen näytöltä. Meidän Kaupassa ei ole toimituskuluja. Meidän Kaupan käyttöehdot löydät täältä.

Lippu.fi:n verkkokaupassa voi ostaa sähköpostilipun tai tilata liput postitse (viimeistään 30 päivää ennen tilaisuutta).Toimituskulut riippuen lipun hinnasta ja toimitustavasta, ks. Toimituskulut

Lippu.fi:n myyntipisteet

Lippukauppojen yhteystiedot ja aukioloajat.

Lippupisteellä on yli 70 myyntipistettä, joista voi sekä ostaa suoraan lippuja että noutaa verkkokaupan tai puhelinpalvelun kautta tehtyjä varauksia.

Lippupisteen myyntipisteissä voit

 • Lunastaa puhelinpalvelussa tehdyn varauksen varaustunnuksesi avulla, tai ostaa suoraan lippuja tapahtuman nimen avulla
 • Valita paikkasi paikkakartalta (mikäli konsertissa ei ole numeroimattomia paikkoja)
 • Maksaa lippusi Elämyslahjakorteilla, Lippupisteen lahjakorteilla tai Arvoseteleillä, jos myyntipiste hyväksyy nämä maksuvälineiksi. Myyntipisteet hyväksyvät arvoseteleitä maksuksi siinä tapauksessa, että he ovat tehneet sopimuksen arvosetelitoimijan kanssa setelien vastaanottamisesta. Sopimukset ovat myyntipistekohtaisia, joten setelien käyttömahdollisuudesta saat tietoa suoraan myyntipisteestä.

Lippu.fi:n puhelinpalvelu (ma-la klo 9-21, su klo 10–18)

Lippuja voi ostaa Lippupisteen puhelinpalvelusta, p. 0600 900 900, (2€/alk.min + mpm/pvm).

R-Kioski

R-kioskilla voit

 • Lunastaa lippu.fi:n puhelinpalvelussa tehdyn varauksen varaustunnuksesi avulla
 • Ostaa suoraan lippuja.

Huomaathan, että

 • R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla
 • R-kioskeilla ei käy arvosetelit maksuvälineenä
 • Maksimi lippumäärä on 10 kpl/ostos tapahtumanumerolla
 • Maksimi lippumäärä on 20 kpl/ostos varausnumerolla
 • Lippujen lunastus R-kioskien aukioloaikojen mukaan klo 7-21.30 välillä
 • R-kioskeilla lipunhintaan lisätään R-lisä 1€/lippu

Toimituskulut Lippu.fi:n verkkokaupassa, myyntipisteissä ja puhelinpalvelussa

Toimitusmaksu lisätään ostoksen hintaan toimitustavan perusteella.

Kun ostat verkkokaupasta, voit valita toimitustavan seuraavista:

1) Printti- tai mobiililippu 1 €/toimitus
– Lippu/liput toimitetaan PDF-muodossa verkkokaupan Omat tiedot -sivulle, mistä sen/ne voi tulostaa. Printtilipun voi myös tallentaa ja lähettää edelleen sähköpostitse tai sen voi esittää älypuhelimesta.

2) Postitoimitus kirjeitse
– Suomeen: 8,90 €/toimitus
– Eurooppaan: 20,00 €/toimitus
– Muualle: 35,00 €/toimitus

3) Nouto myyntipisteistä tai R-kioskeilta 3,50 €/toimitus

Kun ostat puhelinpalvelusta (0600 900 900, 2€ /alk.min+pvm/mpm, ma-la klo 9-21, su klo 10–18), voit valita toimitustavan seuraavista:

1) Postitoimitus kirjeitse
– Suomeen: 10,00 € / toimitus
– Eurooppaan: 20,00 € / toimitus
– Muualle: 35,00 € / toimitus

2) Nouto myyntipisteestä 2 €

3) Nouto R-kioskilta 3 €

Kun ostat suoraan myyntipisteestä:

1) Lippu.fi:n myyntipisteestä 2 €

2) R-kioskilta 3 €

Toimitusmaksujen lisäksi lippuostoksesta voidaan periä maksutapamaksu riippuen maksutavasta:

1) Maksukorttimaksu
– Verkkokaupassa ja puhelinpalvelussa 1 % tilauksen arvosta / tilaus

2) Lippulasku (Maksu erissä)
– Puhelinpalvelussa ja verkkokaupassa 5 €/tilaus

3) Muut maksutavat
– Ei maksutapamaksua

Ovilipunmyynti

Lippuja on mahdollista ostaa tuntia ennen konsertin alkua suoraan ovelta, mikäli lippuja on jäljellä. Ovilipunmyyntiin ei liity toimituskuluja, vaan hinnat ovat samat kuin verkkosivuilla on ilmoitettu.

Kulttuuriseteli

Lippu.fi:n ennakkomyynnissä liput voi maksaa vaihtelevasti toimipisteestä riippuen Lippu.fi:n hyväksymillä kulttuuriseteleillä (Smartum, Sporttipassi, Tyky-Kuntoseteli). Tarkista arvosetelien käyttö kunkin myyntipisteen kohdalta lippu.fi:n sivuilta. Ovimyynnissä kulttuuriseteleitä ei voi käyttää.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ylös