fbpx

17.6.2014

Meidän Festivaalin avajaiskonsertti julkistettu: Neljä pientä annosta

Kuva: Joona Leppänen

Meidän Festivaalin vuoden 2014 ohjelma täydentyy Martti Suosalon, Iiro Rantalan ja Lotta Kuusiston Neljä pientä annosta -esityksellä

Meidän Festivaalin vuoden 2014 avajaisteoksena nähdään useissa teattereissa ja kulttuuritaloissa täysille saleille esitetty Neljä pientä annosta -esitys. Lauantaina 26.7. klo 19.00 Järvenpää-talossa tarjoillaan klassikkosketsi Illallinen yhdelle ja kolme muuta elämystä. Lavalla nähdään näyttelijä Martti Suosalo, pianisti Iiro Rantala ja tanssija-koreografi Lotta Kuusisto.

Musiikkikomediassa Neljä pientä annosta Martti Suosalo eläytyy niin hovimestarin kuin toheloivan nuotinkääntäjänkin rooliin. Iiro Rantala taas nähdään pianopedagogina Iironin pianokoulussa sekä maailmankuuluna sankarisolistina. Lotta Kuusisto huolehtii proseduureista. Illallinen yhdelle on saksalaisen televisioyhtiön Norddeutscher Rundfunkin (NDR) vuonna 1963 tuottama 18-minuuttinen lyhytelokuva, jossa iäkäs Sophie-neiti juhlistaa syntymäpäiviään hovimestarinsa Jamesin avustuksella. Lyhytelokuva perustuu englantilaisen kirjailijan Lauri Wylien kirjoittamaan sketsiin.

Neljä pientä annosta

Lauantai 26.7.2014
klo 19.00, Järvenpää-talo

Illallinen yhdelle ja kolme muuta elämystä. Martti Suosalo eläytyy rooleihin hovimestarista nuotinkääntäjään ja Iiro Rantala pianopedagogista sankarisolistiin. Lotta Kuusisto huolehtii proseduureista.

Esiintyjinä Martti Suosalo, Iiro Rantala, Lotta Kuusisto

Kesto: 1 h 15 min, ei väliaikaa

Liput Lippupisteestä alk. 32,50 / 27,50 / 22,50 € (sis. palvelumaksu)

Osta lippu >>

Ylös