fbpx

2.3.2016

Lavaklubin ohjelma julkistettu, Maria Ylipään tilalla nähdään Ariadne Greif

Meidän Festivaali + Kansallisteatteri 11.-12.3.2016 ohjelma täydentyy monipuolisella, ilmaisella ohjelmalla Kansallisteatterin Lavaklubilla. Lavaklubin ohjelmassa on mm. kolumnisti ja radiohenkilö Jukka Relanderin isännöimä keskustelutilaisuus, jossa Kansallisteatterin ja Los Angelesin muistoista ja muistista ovat keskustelemassa näyttelijä Anna Paavilainen ja muusikko-säveltäjä Gabriel Kahane. Tapahtumaviikonlopussa on mukana myös Radio Helsinki DJt Mikko Mattlar (pe 11.3.) ja Anna Cadia (la 12.3.), jotka soittavat levyjä Suuren näyttämön konserttien väliajoilla sekä loppuillasta Lavaklubilla. Lisäksi näyttelijöiden Anna Paavilaisen ja Marja Salon, valokuvaaja Mitro Härkösen sekä maskeeraaja Tuire Kerälän Mitä tuijotat? -klubi on osana lauantain 12.3.2016 Lavaklubin ohjelmaa.

Lauantain 12.3.2016 klo 19.00 konserttiin tulee esiintyjämuutos, koska Maria Ylipää on sairastunut ja joutuu peruuttamaan osallistumisensa Meidän Festivaali + Kansallisteatteri -tapahtumassa. Esiintymisen perumisen syynä on kurkunpääntulehdus ja flunssa, joka estää Ylipäätä harjoittelemasta ja laulamasta teoksia lauantain 12.3.2016 konsertissa. Hänen tilallaan nähdään nuoriin sopraanolupauksiin lukeutuva amerikkalainen Ariadne Greif, joka esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa. Kansallisteatterin Suuren näyttämön ohjelma pysyy muilta osin samana.

Meidän Festivaali + Kansallisteatteri -tapahtuma järjestetään Helsingissä 11.-12.3.2016. Tapahtuman konserttipaikkoina toimivat Kansallisteatterin Suuri näyttämö ja Lavaklubi (os. Läntinen Teatterikuja 1, 00100 Helsinki). Konserttiliput (35/30 €, sis. palvelumaksu) Suuren näyttämön konsertti-iltoihin ovat myynnissä Lippupisteessä ja Kansallisteatterin lippumyymälässä. Lavaklubin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Tutustu Meidän Festivaali + Kansallisteatteri -tapahtuman 11.-12.3.2016 monipuoliseen ohjelmaan kokonaisuudessaan täällä.

Nähdään pian Kansallisteatterissa!

Ylös