fbpx

1.8.2020 klo 17

Piknik

Festivaalin päätöspäivänä palaamme kotikentällemme Kallio-kuninkalan puutarhaan. Muusikot asemoituvat Ylä-kuninkalan parvekkeelle ja yleisö levittäytyy Kuninkalan elokuiseen puutarhaan, jonne elävää musiikkia parvekkeelta kevyesti vahvistetaan.

Outi Tarkiainen: Kunnes kivi halkeaa
Terhi Paldanius, viulu

Amanda Maier-Röntgen: sonaatti viululle ja pianolle h-molli
Pekka Kuusisto, viulu
Paavali Jumppanen, piano

Puheenvuoro
Nuppu Koivisto, tutkija

Caroline Shaw: in manus tuas
Petja Kainulainen, sello

Johannes Brahms: Trio käyrätorvelle, viululle ja pianolle Es-duuri op 40
Jukka Harju, käyrätorvi
Pekka Kuusisto, viulu

Paavali Jumppanen, piano

Konsertin kesto on noin 1,5h.

Liput 37,50 / 32,50 / 27,50 €, sis. Kallio-kuninkalan kahvion piknik-kassin, arvo 16,50 €

Kassin sisältö:
– Suolainen pala
– Leivonnainen
– Vavesaaren luomumehu
– Kahvi / tee

Ostorajoitus: voit ostaa yhdestä neljään lippua. Samalla ostolla hankitut liput lasketaan seurueeksi ja seurue ohjataan istumaan yhdessä. Varmistathan, että seurueessasi on vain henkilöitä, jotka voivat kohdata toisensa turvallisesti. Festivaali varmistaa seurueiden välille turvaetäisyydet.

Saapuminen: Paikat puutarhassa jaetaan saapumisjärjestyksessä. Pääsy puutarhaan avataan tuntia ennen konserttia. Puutarhaan kuljetaan Kallio-kuninkalan päärakennuksen Ylä-kuninkalan etupihan kautta. Liput tarkastetaan pihalla ja festivaalihenkilökunta opastaa puutarhaan. Puutarhassa saa konsertin aikana myös liikkua, kun muistaa huolehtia turvallisesta välimatkasta muuhun yleisöön.

Ulkoilmaelämys – pukeudu sään mukaisesti. Jos taivaalta sataa kissoja ja koiria, konsertti siirretään Kallio-kuninkalan navettaan.

Loppuunmyyty
Ylös