fbpx

Hotellit ja majoitus

Tuusulanjärven alueelta löytyy niin perinteistä hotellimajoitusta, korkeatasoisia huviloita, luonnonläheisiä maalaismiljöitä kuin persoonallisempia kohteita.

Hotellit ja majoitus
Hotelli Krapi ja Krapin Onnela
Krapilta löytyy majoituskapasiteettia kahdesta sijainnista: Krapin tilan kartanomiljööstä ja Onnelan alueelta aivan Tuusulanjärven rannalta. Museokortilla saat alennusta majoituksesta ja Krapin pitopöydästä. Kesällä 2022 Museokorttilaisille on varattavissa myös erä majoituspaketteja, joissa hotelliyö Krapilla on yhdistyy festivaaliohjelmasta valikoituihin konsertteihin -15 % tarjoushintaan. Lue lisää museokortin sivuilta täältä.
Hotelli Sointu
Tyylillä uusittu hotelli Sointu avasi ovensa keväällä 2022 Järvenpään rautatieaseman vieressä, radan toisella puolella Järvenpää-talolta ja kivenheiton päässä Järvenpään keskustasta. Festivaalikesänä 2022 Meidän Festivaalin yleisö saa 10 % alennuksen majoituksesta Hotelli Soinnussa. Alennuskoodin tarjouksen hyödyntämiseksi saat Meidän Festivaalin verkkokaupasta lipun ostettuasi pääsylipun mukana sähköpostiisi tai lippu.fi:stä lipun ostaessasi ottamalla yhteyttä festivaalitoimistoon sähköpostitse ([email protected]) tai puhelimitse (041 548 7098, arkisin 10-16).
Hotelli Gustavelund
Gustavelundin kautta nappaat alle myös vuokrasoutuveneet, -SUP-laudat ja kajakit.
Härmän Rati
Härmän Rati tarjoaa myös maamme kiinnostavimmat luomusapuskat.
Seurakuntaopisto / STEP-opisto
STEP-opiston järvenrantakampuksella on tarjolla edullista asuntolamajoitusta.
Pescator Villas
Pescator Villas tarjoaa huvilamajoitusta Tuusulanjärven rannoilla.
Villa Tammikko
Villa Tammikon maalaisidylliä ympäröi 500 hehtaarin Metsähallituksen tutkimusmetsä polkuineen. Villassa on majoitustilaa 14 yöpyjälle.
Bed & Breakfast Pajula
Pittoreski Pajulan majatalo sijaitsee Järvenpäässä aivan Haarajoen juna-aseman lähistöllä.

Ylös